Stoelmassage

Stoelmassage is een ontspannende en revitaliserende massage van 15-20 minuten.We masseren je rug, nek, hoofd, armen en handen in een houding die zelf al naar ontspanning werkt. Wetenschappelijk onderzoek naar massage en stoelmassage bewijst dat massage een cruciale rol speelt in het verhogen van de mentale en fysieke stressbestendigheid van mensen.

Maar er is meer: het team van Shiatsu Touch bestaat voornamelijk uit erkende shiatsubeoefenaars die ervoor zorgen dat de stoelmassage niet alleen ontspannend is maar ook een werkelijke extra biedt. Onze kennis en ervaring stelt ons in staat om de stoelmassage individueler, therapeutisch en veel efficiënter te maken. Bij een regelmatige stoelmassage biedt Shiatsu Touch een wezenlijk verschil bij stresspreventie en aanpak van ziekteverzuim.

Wat is stoelmassage?

De techniek van stoelmassage is ontwikkeld in de Verenigde Staten in 1982 door David Palmer en is gebaseerd op de traditionele japanse massage AMMA (rust geven met handen). Amma is ook de oervorm waaruit shiatsu is voortgevloeid.

David Palmer merkte dat veel van de werknemers bij Apple rugklachten en stressproblemen hadden. Hij ontwikkelde een korte maar intensieve massage om deze klachten aan te pakken. Zijn ervaringen hebben hem ertoe gebracht deze techniek ook in andere bedrijven toe te passen.

Er wordt vooral gewerkt op die lichaamszones die door het werk het zwaarst worden belast: de rug, de nek, de armen, de handen en het hoofd, terwijl de gemasseerde gekleed op een speciaal aangepaste massagestoel zit.

Een stoelmassage is samengesteld uit een vloeiend geheel van bewegingen en technieken, de kata genoemd. De kata is erop gericht om uit elke handeling een maximum effect te halen.

De stoelmassage verbetert de vitaliteit, circulatie en flexibiliteit en geeft onmiddellijk een aangename ontspanning.

Je kan stoelmassage aanvragen

Als incentive of verrassing op events

ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een speciale gelegenheid: secretaryday, eindejaar, het jubileum van je bedrijf, een prestatie die de extraatje verdient… stoelmassage valt bij alle medewerkers in goede aarde. Wij komen met onze stoel naar je bedrijf en laten je medewerkers zalig genieten.

Tijdens piekperiodes

In elk bedrijf is er wel eens een moment dat iedereen een tandje moet bijsteken. Stoelmassage is dan een fantastisch hulpmiddel om ieders energie op peil te houden. Neen, denk niet, een pauze dat kan er op zo’n moment niet af. Niemand kan heel de dag geconcentreerd doorwerken, een pauze neemt men toch, al is het door even naar buiten te staren. Een stoelmassage, een kwartiertje echt ontspannen en de batterijen opladen, is op zo’n moment zinvol en efficiënt. Wetenschappelijk onderzoek bewijst dat men na een stoelmassage terug alerter en geconcentreerder aan het werk kan. In zo’n periode elke dag of om de twee dagen een stoelmassage krijgen is ideaal.

Als stresspreventie

door stoelmassage op regelmatige basis te laten uitvoeren, verhoogt het ontspannend effect. Mensen die regelmatig gemasseerd worden, hebben minder last van stress en zijn kwalijke gevolgen. Je vermijdt zo immers dat stress zich opstapelt en  een steeds hogere tol eist van mens en werk.  Met stoelmassage biedt je je medewerkers een zinvolle ontspanning aan. Stoelmassage wekelijks of om de 14 dagen laten uitvoeren is een echte vorm van stressbeheersing en stresspreventie.

3M-logoaxa-logoBelgium_VRTrh-customerLogoIBMACCENT-JOBSlevis_logo_verLogo_ExxonMobilsandoz_rgbECOVERDell-logotelenet-logoLogo-INGikea-logologo-graydonLogo-DeltaLloydOmega-Pharmauncle-ben's

SHIATSU TOUCH

Heiken 8
2520 Ranst (Antwerpen)
België

Tel: +32 (0)477 34 65 61
E-mail: info@shiatsutouch.be